Mini Cart

Delicia Preres Pice

750L

8595028445350

SKU: 630022 Categories: ,

Description

Kodi: 630022

Preresi Delicia, prej nailoni rezistent ndaj nxehtësisë (210°C), është ideal për prerjen e picës direkt në tavë pasi nuk dëmton veshjen. Doreza e prerësit është plastik rezistente dhe çelik-inoks.

Diametri: 6.5 cm gjatësia: 19 cm.


Additional information

Dimensions 23.1 × 7 × 2.2 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Preres Pice”

Your email address will not be published. Required fields are marked *