Mini Cart

Delicia Kids Forma per biskota 6 figura per vajza

890L

8595028444223

SKU: 630920 Categories: ,

Description

Kodi: 630920

Format për biskota Delicia Kids janë tërësisht prej materiali plastik, me të njëjtin funksionalitet dhe dobi si ato klasikët, por duke pasur parasysh sigurinë e fëmijëve. Ato vijnë në gjashtë forma argëtuese me kafshë të vogla dhe forma që të kujtojnë përrallat. Gjithashtu, janë të pajisura me një unazë praktike për t’i ruajtur ato me kujdes.


Additional information

Dimensions 47.5 × 8 × 1.9 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Kids Forma per biskota 6 figura per vajza”

Your email address will not be published. Required fields are marked *