Mini Cart

Fancy Home Luge caji me bisht plastik lime

370L

8595028494822

SKU: 398016-14 Categories: ,

Description

Kodi: 398016-14

Lugë caji Fancy Home prodhuar nga çelik-inoks të cilësisë së lartë dhe bisht plastik rezistent.

Gjatësia: 14 cm. Ngjyra: limë.


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fancy Home Luge caji me bisht plastik lime”

Your email address will not be published. Required fields are marked *