Mini Cart

Dino Kuti plastike per sanduich

690L

8595028482492

SKU: 668333 Categories: ,

Description

Kodi: 668333

Kutia për vakte Dino është material plastik i cilësisë së lartë, pa element të dëmshëm, i cili është tërësisht neutral dhe në asnjë mënyrë nuk ndikon në cilësinë e ushqimit brenda. E shkëlqyeshme për ruajtjen e një tosti, sanduiçi, bukë të thekur etj.

Kapaciteti 800ml, përmasat: 28.5×9 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dino Kuti plastike per sanduich”

Your email address will not be published. Required fields are marked *