Mini Cart

Presto Ndezes gazi

900L

8595028424799

SKU: 354924 Category:

Description

Kodi: 354924

Me ndezësin Presto mund të ndizni çdo lloj sobe me gaz, furrë, zgarë ose qiri, thjesht duke shtypur butonin. Falë levës në të cilën janë stampuar shenjat + dhe – anash, është e mundur të rregulloni intensitetin e flakës. Ka një buton “stop” i cili bllokon funksionimin në çast. Punon me gaz dhe mund të rimbushet.

Gjatësia: 26 cm.

Additional information

Dimensions 30 × 9.6 × 2.5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Ndezes gazi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *