Mini Cart

Sold Out

Dino Kuti plastike per fruta

560L

8595028482485

Out of stock

SKU: 668332 Categories: ,

Description

Kodi: 668332

Kutia për vakte Dino është material plastik i cilësisë së lartë, pa element të dëmshëm, i cili është tërësisht neutral dhe në asnjë mënyrë nuk ndikon në cilësinë e ushqimit brenda. E shkëlqyeshme për ruajtjen e frutave dhe perimeve, etj.

Kapaciteti 500 ml, diameri: 10.5 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dino Kuti plastike per fruta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Out of stock