Mini Cart

Delicia Thike embelsire

990L

8595028453928

SKU: 630061 Categories: ,

Description

Kodi: 630061

Thika për ëmbëlsira Delicia ka një teh plastik që kujdeset për sipërfaqen jo-ngjitëse të tavave dhe mund t’i prisni ëmbëlsirat direkt brenda tepsisë. E përdorni lehtësisht falë dorezës së rehatshme. Tehu i gjatë dhe buza e dhëmbëzuar e bëjnë më të lehtë prerjen.

Gjatësia e tehut: 17 cm.


Additional information

Dimensions 32.8 × 8.2 × 2.5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Thike embelsire”

Your email address will not be published. Required fields are marked *