Mini Cart

Sold Out

Classic Set kripe dhe piper

650L

8595028427868

Out of stock

SKU: 654002 Categories: ,

Description

Kodi: 654002

Seti kripë dhe piper i linjës Classic është prej çelik-inoks i cilësisë së parë, me treguesin S për kripë dhe P për piper, për identifikim të lehtë. Produkt qelqi shumë rezistent.

Lartësia: 7 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Classic Set kripe dhe piper”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Out of stock