Mini Cart

4Food Tapet kullues ushqimesh per frigorifer 47×30 cm

1,100L

8595028489989

SKU: 897005 Categories: ,

Description

Kodi: 897005

Tapeti kullues 4Food mund të vendoset në raftet e frigoriferit dhe lejon që ajri të qarkullojë nën frutat dhe perimet që vendosni mbi to. Ju mund t’a prisni atë në madhësinë që i përshtatet më mirë nevojave tuaja. Shpëlajeni nën ujë të rrjedhshëm çdo dy javë dhe do të keni gjithmonë fruta dhe perime të ruajtura në mënyrë perfekte në një mjedis higjienik.

Përmasat: 47×30 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “4Food Tapet kullues ushqimesh per frigorifer 47×30 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *