Mini Cart

Gustito 3 Pjatanca porcelani per servirje 25-21-17 cm

7,500L

8595028437218

SKU: 386140 Category:

Description

Kodi: 386140

Servirësi me 3 pjatanca Gustito vjen në material porcelani. Mund të servirni ëmbëlsira dhe çokollata me kafe ose çaj. Kombinimi i porcelanit të bardhë me çelikun i jep një pamje moderne dhe të gjithanshme për t’u përshtatur me çdo tryezë. Është e lehtë për t’u pastruar pasi mund të çmontohet plotësisht.

Diametri: 25 – 21 – 17 cm, lartësia: 27 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gustito 3 Pjatanca porcelani per servirje 25-21-17 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *