Mini Cart

Purity Tasa per ushqime 300 ml 2 cp

890L

8595028474336

SKU: 891876 Category:

Description

Kodi: 891876

Seti me 2 tasa Purity për ushqime është material plastik i cilësisë së lartë, pa element të dëmshëm, i cili është tërësisht neutral dhe në asnjë mënyrë nuk ndikon në cilësinë e ushqimit brenda. Janë të lehtë për t’u hapur dhe mbyllur dhe plotësisht hermetik. Duke hapur pak kapakun mund t’i përdorni edhe në mikrovalë.

Kapaciteti: 300 ml.


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Purity Tasa per ushqime 300 ml 2 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *