Mini Cart

-25%

Purity Tasa per ushqime 1.5 L 3 cp

2,390L 1,793L

8595028474312

SKU: 891866 Category:

Description

Kodi: 891866

Seti me 3 tasa Purity për ushqime është material plastik i cilësisë së lartë, pa element të dëmshëm, i cili është tërësisht neutral dhe në asnjë mënyrë nuk ndikon në cilësinë e ushqimit brenda. Janë të lehtë për t’u hapur dhe mbyllur dhe plotësisht hermetik. Duke hapur pak kapakun mund t’i përdorni edhe në mikrovalë.

Kapaciteti: 1.5 L.


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Purity Tasa per ushqime 1.5 L 3 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *