Mini Cart

Presto Steam Kullese per zierje me avull 20 cm

1,600L

8595028494501

SKU: 423010 Category:

Description

Kodi: 423010

Kullesa për zierje në avull Presto Steam, është plastike rezistente ndaj nxehtësisë. Thjesht zgjidhni tenxheren me diametrin që i përshtatet kullesës, hidhni pak ujë në fund dhe vendosni gatimet që doni të gatuani brenda në kullesë dhe mbulojeni. Ju mund të gatuani gatime të ndryshme në të njëjtën kohë, duke i vendosur kullesat njëra mbi tjetrën.

Diametri: 20 cm.

Additional information

Dimensions 24.4 × 21.5 × 8.2 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Steam Kullese per zierje me avull 20 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *