1. POLITIKA E DĂ‹RGESAVE & DORZIMIT

Ne ju ofrojmë dërgesa në të gjitha qytetet në Shqipëri ku partnerët tanë të logjistikës kanë bashkëpunëtorë dhe qëlliimi ynë është në dërgesa të shpejta dhe të sigurta. Pas regjistrimit të detajeve tuaja të dorëzimit, ne do të llogarisim automatikisht tarifat e dërgesës bazuar në adresën e dhënë.

Kostoja e transportit:

Tirana - Transporti falas për porosi mbi vlerën 2000 lekë

Tirana - Transporti 200 lekë për porosi nën vlerën 2000 lekë

Qytetet e tjera - Transporti FALAS për porosi mbi vlerën 2000 lekë

Qytetet e tjera - Transporti 300 lekë për porosi nën vlerën 2000 lekë

  1. POROSIA & GJURMIMI

Të gjitha porositë e konfirmuara nga e hëna deri të shtunën (pa përfshirë pushimet publike) do të përpunohen dhe dërgohen brenda 2-3 ditëve pune.

Pasi të jetë kryer porosia në www.tescoma.al do t'ju dërgohet një konfirmim me e-mail dhe fatura elektronike. Ju lutemi jepni numrin tuaj të kontaktit nën adresën e zgjedhur në mënyrë që postieri të lidhet me ju në rast të ndonjë rrethane të paparashikuar.

  1. MĂ‹NYRA I PAGESAVE

Mënyra e pagesave për porositë tuaja në faqen tonë të internetit www.tescoma.al do të jetë:

- PAGESĂ‹ NĂ‹ DORZIM

- PAGESĂ‹ ME BANKĂ‹ RAIFFEISEN BANK Leke 0031017596 AL27202111230000000031017596 RAIFFEISEN BANK Euro 0041017596 AL12202111230000000041017596

  1. POLITIKAT E KTHIMIT

Për të kthyer porosinë tuaj duhet të na kontaktoni me e-mail ose të na telefononi. Kërkesa mund të pranohet brenda 5 ditëve nga dita kur keni marrë porosinë. Nëse produkti është dëmtuar ose prishur paketimi, nuk mund ta ktheni. Për kthimin e produktit klienti do të paguajë koston e dërgesës nëse vlera e porosisë është nën 2,000 lekë. Shumën e faturës së porosisë ju mund ta përdorni për të blerë një produkt tjetër në www.tescoma.al ***KUJDES Për garanci apo ndërrime ju asistojmë vetëm në rastet kur ruhet kuponi tatimor