tescoma-banner-2
tenxhere grandcheff
tecoma 1
Gjithçka në një grill
tescoma 4
Presto Mini
tescoma 2
Koha për smoothie!

Review nga Blerina Bombaj

????? Paisjet e kuzhinës Tescoma janë praktike, kanë larmi përdorimi dhe cilësi shumë të mirë, dhe për keto arsye ta bëjnë jetën me të lehtë por edhe kuzhinën më të dashur. Më e rëndësishmja për mua është që më japin siguri kur gatuaj, që ka të bëjë me ruajtjen e vlerave ushqyese dhe me mbrojtjen e ushqimit nga kontaminim i mundshëm me lëndë toksike. Te Tescoma mund të gjesh gjithcka që ka të bëjë me gatimin por edhe me shërbimin. Kurimi në çdo aspekt si edhe në design i ben këto produkte nje vlerë të shtuar në kuzhinë.

MË TË REJATProduktet e shtuara së fundmi

TRANSPORT FALAS

Transport falas për të gjitha blerjet mbi 2000 L

MBĂ‹SHTETJE 24/7

Na kontaktoni 24 orë në dite, 7 ditë të javës.

MUNDĂ‹SI KTHIMI

Mundësi kthimi produkti brenda 5 ditëve.

MĂ‹NYRA E PAGESĂ‹S

Pagesa me bankë dhe para në dorëzim.